Print

Cancelled: Ansambel Sasa Avsenika is coming to Cleveland

Posted in News

Ansambel Saša Avsenika in Cleveland, OH Slovenska Pristava, Slovenian National Home and The Slovenian Hour present the grandson of the legendary Slavko Avsenik, who continues the Avsenik tradition. In February, Sašo Avsenik will introduce his sound to North America; however, his Cleveland, OH, concert will be the only one in the U.S.

When: Wednesday, February 19, 2014 at 7:00 p.m.

Where: The Slovenian National Home, 6417 St. Clair Avenue, Cleveland, OH

Tickets: (440)537-1941 $20 pre-sale | $25 at the door | students $10.

From Sasa Avsenik website Canada Tour 2014:

Canada Tour 2014 - PROMO FILM

Čistokrvna narodnozabavna glasba prihaja v Kanado! Sašo Avsenik, vnuk legendarnega Slavka Avsenika, prihaja s svojim ansamblom v februarju na turnejo po Kanadi. Po petih letih delovanja, bo skupina prvič obiskali Severno Ameriko in na prepoznevn način izvedla najbolj poznane Avsenikove polke in valčke!


Z namenom prepotovati Kanado od zahoda do vzhoda, bo ansambel nastopil prvič prav na Valentinovo, 14. februarja v Vancouvru in se preko Calgaryja, Winnipega, Kitcehnerja in Toronta ustavil 23. februarja v Montrealu. Vmes bo ansambel nastopil tudi v USA - Clevelandu in sicer v sredo, 19. Februarja.

Na Canada Tour 2014 bo Ansambel Saša Avsenika izvedel največje hite Avsenikov, kot so "Na Golici""Na avtocesti", "Slovenija, odkod lepote tvoje", "Večer na Robleku" v nemščini, slovenščini in tudi angleščini. Predstavljene bodo tudi nove skladbe zasedbe, ki bodo izšle spomladi. Karte so že v prodaji, več informacij najdete na: www.saso-avsenik.com

Contact Info

Slovenska Pristava

A 501c3 Organization

1024 Brandt Road
Harpersfield, OHIO, 44041

Mail correspondence to:
5900 SOM Center Road
Suite 12 - #125
Willoughby, OH 44094-3086

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Giving & Support

Volunteers Needed